Εγκαταστάσεις

Εγκαταστάσεις

Συγχρονή τεχνολογία στην υπηρεσία των πελατών μας .

Η επένδυση της ΓΕΒ για τον 21 αιώνα

Πραγματοποιώντας σημαντικές επενδύσεις την δεκαετία 2000-2010 δημιουργήσαμε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σύγχρονους αποθηκευτικούς χώρους, συνολικής επιφάνειας 21.000 τ.μ με τους αντίστοιχους χώρους γραφείων.
Οι αποθήκες μας εξοπλίστηκαν με τα πλέον σύγχρονα συστήματα αποθήκευσης και  διαχείρησης αποθεμάτων ώστε να εξοικονομούμε κόστος, να μειώνουμε τα σφάλματα πλεονάσματος και να επικεντρωνόμαστε στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους πελάτες μας.

Οι εταιρείες του ομίλου χρησιμοποιούν WMS (πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης αποθήκης) που συμβάλλει στη διαδραστική επικοινωνία μεταξύ των τμημάτων και στην βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας σε κάθε στάδιο των εταιρικών μας διαδικασιών. 

Δρώντας στο σύγχρονο και απαιτητικό περιβάλλον της αγοράς, έχοντας κύριο μέλημά μας την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας,  έχουμε επενδύσει ιδιαίτερα στο τμήμα logistics του ομίλου μας.

Στόχος μας να έχουμε πάντα επαρκές απόθεμα για να προσφέρουμε στους πελάτες μας ανταγωνιστικές τιμές και ευελιξία στους τρόπους και χρόνους παράδοσης.

Οι εργαζόμενοι στην αποθήκη εκπαιδεύονται συνεχώς σε θέματα ασφάλειας, παραλαβής αγαθών, αποθήκευσης, διαχείρισης αποθεμάτων και διανομής.

Η εταιρεία μας διαθέτει ιδιόκτητο στόλο φορτηγών αυτοκινήτων για την εξυπηρέτηση των πελατών μας εντός και εκτός Αττικής / Θεσσαλονίκης.