Απόσπασμα Πρακτικού Συγκρότηση σε Σώμα Επιτροπής Ελέγχου και εκλογής Προέδρου

Απόσπασμα Πρακτικού Συγκρότηση σε Σώμα Επιτροπής Ελέγχου και εκλογής Προέδρου

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

 

ΤΗΣ 20.05.2021


Στον Ασπρόπυργο, σήμερα την 20η Μαΐου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30 π.μ. συνήλθαν σε συνεδρίαση στα γραφεία της Εταιρείας «Γενική Εμπορίου και Βιομηχανίας Α.Ε.» που βρίσκονται στο 18ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αθηνών Κορίνθου στον Ασπρόπυργο, τα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου της εταιρείας που εκλέχθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας στις 20.05.2021, κατόπιν σχετικής απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 19.05.2021, με μοναδικό θέμα την συγκρότηση σε σώμα.

ΘΕΜΑ ΜΟΝΟ: Συγκρότηση σε σώμα και εκλογή Προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου της εταιρείας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 44 του ν. 4449/2017.

Στην συνεδρίαση παρευρέθηκαν όλα τα νεοεκλεγέντα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου, συγκεκριμένα:

  1. Ιωάννης Λέτσιος του Δημητρίου και της Κατίνας, Οικονομολόγος, που γεννήθηκε το ………. στην …………, κάτοικο ……….. οδός ………., Ελληνικής ιθαγένειας με Α.Δ.Τ. ……… Αστ. Τμήμα ………. ΑΦΜ ………., e-mail: ………., Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
  2. Περικλής Βασιλόπουλος του Τίτου και της Φωτεινής, επιχειρηματίας, που γεννήθηκε το ………. στην ………., κάτοικο ………. οδός ………., Ελληνικής ιθαγένειας με Α.Δ.Τ. ……….Τμήμα Ασφ. ……….ΑΦΜ ………., e-mail: ………., Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
  3. Ελευθέριος Κονδύλης του Λάσκαρη και της Ευτυχίας, Οικονομολόγο, που γεννήθηκε το ………. στο ………., κάτοικο ……….οδός ………., Ελληνικής ιθαγένειας με Α.Δ.Τ. ……….Αστ. Τμήμα ……….ΑΦΜ ………., e-mail: ………., Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.


Αφού διαπιστώθηκε ότι στη συνεδρίαση παρίσταται το σύνολο των μελών της Επιτροπής Ελέγχου που εκλέχθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας στις 20.05.2021, κατόπιν σχετικής απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 19.05.2021, και κανένα από αυτά δεν αντιλέγει στην πραγματοποίηση της συνεδρίασης και στη λήψη απόφασης επί του μοναδικού θέματος της ημερήσιας διάταξης, το λόγο έλαβε ο κ. Ιωάννης Λέτσιος ο οποίος υπενθύμισε στα λοιπά παριστάμενα μέλη ότι η εταιρεία σε συμμόρφωση των διατάξεων του άρθρου 44 του ν. 4449/2017 όπως ισχύει, του κανονισμού της Επιτροπής και της με αριθμό πρωτοκόλλου 1508/17.07.2020 εγκυκλίου της Διεύθυνσης Εισηγμένων Εταιρειών της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρέπει να εκλέξει Πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου με ψηφοφορία μεταξύ των μελών της Επιτροπής.

Έπειτα από ψηφοφορία τα μέλη της Επιτροπής ομόφωνα και παμψηφεί εκλέγουν ως Πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου τον κ. Ιωάννη Λέτσιο του Δημητρίου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, οπότε η Επιτροπή συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

  • Ιωάννης Λέτσιος του Δημητρίου, Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου
  • Περικλής Βασιλόπουλος του Τίτου, Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου
  • Ελευθέριος Κονδύλης του Λάσκαρη, Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου

    Υπενθυμίζεται ότι η θητεία της Επιτροπής Ελέγχου συμπίπτει με τη θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου, είναι πενταετής, αρχίζει από την εκλογή της και παρατείνεται μέχρι την ημερομηνία της πρώτης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης μετά την λήξη της πενταετίας. Η θητεία της Επιτροπής Ελέγχου δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να υπερβεί την εξαετία.

Μετά το τέλος της συζήτησης και μη υπάρχοντος άλλου θέματος προς συζήτηση, λύεται η συνεδρίαση.