Απόσπασμα Πρακτικού Δ.Σ. (Συγκρότηση σε Σώμα Δ.Σ. Ορισμός Μελών Επιτροπής Ελέγχου)

Απόσπασμα Πρακτικού Δ.Σ. (Συγκρότηση σε Σώμα Δ.Σ. Ορισμός Μελών Επιτροπής Ελέγχου)

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 2021

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 20ης ΜΑΙΟΥ 2021

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1.Συγκρότηση του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου σε Σώμα.
2.Παροχή αρμοδιοτήτων για την εκπροσώπηση και δέσμευση της Εταιρείας.
3.Ορισμός των μελών Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας.

  • Γεώργιος Κρεμύδας του Κωνσταντίνου και της Άννας.
  • Παναγιώτης Κρεμύδας του Γεωργίου και της Μαρίας
  • Κωνσταντίνος Κρεμύδας του Γεωργίου και της Μαρίας.
  • Παναγιώτα Μαυρουδή του Δημητρίου και της Βασιλικής.
  • Περικλής Βασιλόπουλος του Τίτου και της Φωτεινής.
  • Ιωάννης Λέτσιος του Δημητρίου και της Κατίνας.
  • Ελευθέριος Κονδύλης του Λάσκαρη και της Ευτυχίας.
  • Τον Κον Γεώργιο Κρεμύδα του Κωνσταντίνου και της Άννας, επιχειρηματία, που γεννήθηκε το 1941 στο ……….………….., κάτοικο ………………….., Ελληνικής ιθαγένειας με Α.Δ.Τ. …………………… Παρ. Ασφ. ……………….., ΑΦΜ ………………………, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Διοικητικού Συμβουλίου (Εκτελεστικό μέλος).
  • Τον Κον Ιωάννη Λέτσιο του Δημητρίου και της Κατίνας, Οικονομολόγο, που γεννήθηκε το 1961 στην …………………….., κάτοικο …………………………, Ελληνικής ιθαγένειας με Α.Δ.Τ. …………………. Αστ. Τμήμα ……………………… ΑΦΜ ……………………….., Ανεξάρτητο Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου (Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος).

    Σήμερα Πέμπτη 20η Μαΐου 2021 και ώρα 09.30 π.μ. συνήλθε σε συνεδρίαση το νεοεκλεγέν, από την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 19ης Μαΐου 2021, Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας «ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Α.Ε.», με πενταετή θητεία, που αρχίζει από την εκλογή του και παρατείνεται σύμφωνα με το άρθρο 19 του καταστατικού της εταιρείας αυτόματα μέχρι την πρώτη τακτική Γενική Συνέλευση μετά τη λήξη της θητείας του, η οποία δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να υπερβεί την εξαετία, στα γραφεία της Εταιρείας, 18ο ΧΛΜ Εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου στον Ασπρόπυργο, και μετά την διαπίστωση απαρτίας συζήτησε και αποφάσισε επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Στην συνεδρίαση παρέστησαν οι:

ΘΕΜΑ 1ον : Συγκρότηση του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου σε Σώμα.

Επί του πρώτου θέματος το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτείται σε σώμα και ύστερα από μυστική ψηφοφορία εκλέγει παμψηφεί:

  1. Τον Κον Παναγιώτη Κρεμύδα του Γεωργίου και της Μαρίας, επιχειρηματία, που γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα, κάτοικο ……………………., Ελληνικής ιθαγένειας με Α.Δ.Τ. ……………………. Τμήμα Ασφ. …………………….. ΑΦΜ …………………., Πρώτο (Α) Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου (Εκτελεστικό μέλος)
  2. Τον Κον Κωνσταντίνο Κρεμύδα του Γεωργίου και της Μαρίας, επιχειρηματία, που γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα, κάτοικο ………………………., Ελληνικής ιθαγένειας με Α.Δ.Τ. …………………… Τμήμα Ασφ. ………………. ΑΦΜ ……………………., Δεύτερο (Β) Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου (Εκτελεστικό μέλος).
  3. Την Κα Μαυρουδή Παναγιώτα του Δημητρίου και της Βασιλικής, ιδιωτικό υπάλληλο, που γεννήθηκε το 1971 στην ……….., κάτοικο …………………., Ελληνικής ιθαγένειας με Α.Δ.Τ. ………….. Αστ. Τμήμα ………………, ΑΦΜ 0…………………., Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (Εκτελεστικό μέλος).
  4. Τον Κον Περικλή Βασιλόπουλο του Τίτου και της Φωτεινής, επιχειρηματία, που γεννήθηκε το 1979 στην …………………, κάτοικο ……………………., Ελληνικής ιθαγένειας με Α.Δ.Τ. ………………….. Τμήμα Ασφ. ……………………., Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος).
  5. Τον Κον Ελευθέριο Κονδύλη του Λάσκαρη και της Ευτυχίας, Οικονομολόγο, που γεννήθηκε το 1953 στο ……………………., κάτοικο …………………………., Ελληνικής ιθαγένειας με Α.Δ.Τ. ………………. Αστ. Τμήμα ……………………….. ΑΦΜ ……………………, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος).
  6. 1.ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ & ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
  7. 2.ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
  8. Θεόδωρο Κονιδάρη του Βασιλείου και της Πηνελόπης, που γεννήθηκε το 1962 ……………………, κάτοικο …………………. οδός …………………………, Ελληνικής ιθαγένειας με Α.Δ.Τ. ………………….. Αστ. Τμήμα ……………. ΑΦΜ ……………., Οικονομικό Διευθυντή της εταιρείας και
  9. Αχιλλέα Γλαβά του Μιχαήλ και της Φωτεινής, που γεννήθηκε το 1967 στην …………………., κάτοικο …………………… οδός …………………., Ελληνικής ιθαγένειας με Α.Δ.Τ. ……………….. Αστ. Τμήμα ………………. ΑΦΜ ………………., Εμπορικό Διευθυντή της εταιρείας.
  10. Γεώργιος Κρεμύδας του Κωνσταντίνου, Πρόεδρος & Διευθύνον Σύμβουλος του Δ.Σ.
  11. Παναγιώτης Κρεμύδας του Γεωργίου, (Α) Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.
  12. Κωνσταντίνος Κρεμύδας του Γεωργίου, (Β) Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.
  13. Θεόδωρος Κονιδάρης του Βασιλείου, Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας.
  14. Αχιλλέας Γλαβάς του Μιχαήλ, Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας.
     

ΘΕΜΑ 2ον : Παροχή αρμοδιοτήτων για την εκπροσώπηση και δέσμευση της Εταιρείας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, μετά από συζήτηση σχετικά με το θέμα και την ανταλλαγή απόψεων, αποφάσισε ομόφωνα και ορίζει ότι η εταιρεία εκπροσωπείται έναντι κάθε τρίτου φυσικού ή νομικού προσώπου, του Ελληνικού ή αλλοδαπού δημόσιου, κάθε είδους αρχών, οργανισμών, αλλά και των παντός είδους οργάνων και υπηρεσιών των Ευρωπαϊκών κοινοτήτων και γενικά οποιασδήποτε αστυνομικής, φορολογικής, εισαγγελικής, δικαστικής, δημοτικής ή άλλης αρχής σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε αυτή την απόφαση. Ειδικότερα:

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Κ. Κρεμύδας, ο Πρώτος (Α) καθώς και ο Δεύτερος (Β) Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ. Παναγιώτης Γ. Κρεμύδας και Κωνσταντίνος Γ. Κρεμύδας, μπορούν να διαχειρίζονται όλες γενικά τις εταιρικές υποθέσεις και να αποφασίζουν κατά την κρίση τους για κάθε θέμα που αφορά την εταιρεία και την λειτουργία της, ανεξάρτητα από το είδος ή το ύψος του οικονομικού αντικειμένου αυτού, και να εκπροσωπούν και δεσμεύουν την Εταιρεία με μόνη την υπογραφή του, η οποία θα τίθεται κάτω από την πλήρη ή συντετμημένη εταιρική επωνυμία.

Η εταιρεία εκπροσωπείται ενώπιον παντός τρίτου φυσικού ή νομικού προσώπου, του Ελληνικού ή αλλοδαπού δημόσιου, κάθε είδους αρχών, οργανισμών, αλλά και των παντός είδους οργάνων και υπηρεσιών των Ευρωπαϊκών κοινοτήτων, πιστωτικού ή άλλου ιδρύματος, και σε όλες γενικά τις εταιρικές υποθέσεις και πράξεις που αφορούν την εν γένει λειτουργία της, ανεξαρτήτως είδους και οικονομικού αντικειμένου αυτών, με εξαίρεση τις πράξεις που ορίζονται στην περίπτωση 4 κατωτέρω, από τα κάτωθι διευθυντικά στελέχη της εταιρείας:

τα οποία θα εκπροσωπούν και δεσμεύουν την εταιρεία, στα άνω θέματα, ενεργούντες είτε από κοινού είτε μεμονωμένα έκαστος, θέτοντας την υπογραφή του κάτω από την πλήρη ή συντετμημένη εταιρική επωνυμία.

3. ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Ειδικά για την παράσταση και εκπροσώπηση της Εταιρείας εξώδικα και δικαστικά ενώπιον κάθε, ελληνικής ή αλλοδαπής, Δικαστικής Αρχής, κάθε βαθμού και δικαιοδοσίας, για την διενέργεια γενικά κάθε δικαστικής ή εξώδικης πράξης, αλλά και ειδικώς προκειμένου περί μηνύσεων ή εγκλήσεων ή παραιτήσεως από αυτές, δηλώσεων παραστάσεως πολιτικής αγωγής σε όλα τα στάδια της προδικασίας ή το ακροατήριο ή παραιτήσεως από αυτές, ασκήσεως όλων των δικαιωμάτων του πολιτικώς ενάγοντος, ασκήσεως ένδικων μέσων κατά ποινικών αποφάσεων και βουλευμάτων ή παραιτήσεως από τέτοια ένδικα μέσα, δόσεως όρκων, καθώς και σε όλες γενικώς τις περιπτώσεις παραστάσεως επί δικαστηρίου ή αυτοπρόσωπης εμφάνισης ενώπιον εισαγγελικής ή άλλης δικαστικής αρχής, την εταιρεία εκπροσωπούν και δεσμεύουν, ενεργούντες είτε από κοινού είτε κεχωρισμένα, με μόνη την υπογραφή τους που θα τίθεται πάντοτε κάτω από την πλήρη ή συντετμημένη εταιρική επωνυμία, τα κάτωθι Εκτελεστικά Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και διευθυντικά στελέχη, κ.κ.:

στους οποίους παρέχεται δια του παρόντος η εξουσία, όπως ενεργούντες είτε από κοινού είτε κεχωρισμένα, να παρέχουν πληρεξουσιότητα σε υπαλλήλους της εταιρείας ή και τρίτους, πληρεξούσιους δικηγόρους ή μη, να προβαίνουν σε οποιαδήποτε από τις ανωτέρω πράξεις ή ενέργειες.

4. ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Ο κ. Γεώργιος Κρεμύδας του Κωνσταντίνου, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, και σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος αυτού, ο Πρώτος (Α) Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Δ.Σ, κ. Παναγιώτης Κρεμύδας του Γεωργίου και ο Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Θεόδωρος Κονιδάρης του Βασιλείου, εκδίδουν και θεωρούν ακριβή αντίγραφα ή αποσπάσματα από τα Βιβλία Πρακτικών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Γενικών Συνελεύσεων για κάθε νόμιμη χρήση.

5. ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ.

Ειδικά σημειώνεται ότι για τις παρακάτω πράξεις, η Εταιρεία εκπροσωπείται πάντοτε είτε από το Διοικητικό Συμβούλιο ενεργώντας συλλογικά είτε από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου:

¨     Αγοραπωλησία ακίνητων.

¨     Εγγραφή και εξάλειψη υποθήκης, προσημείωσης υποθήκης και κάθε βάρους επί ακίνητων της Εταιρείας.

¨     Ενεχυρίαση οποιουδήποτε πράγματος ή χρεογράφου ή τίτλου της Εταιρείας.

ΘΕΜΑ 3ον : Ορισμός των μελών Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας.

Μετά την συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Κρεμύδας ενημέρωσε τα μέλη ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 44 του ν.4449/2017 η εταιρεία υποχρεούται να διαθέτει Επιτροπή Ελέγχου.

Συνεχίζοντας ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ανέφερε ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, που συνήλθε την 19η Μαΐου 2021, αποφάσισε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 44 του Ν. 4449/2017 την εκλογή τριμελούς Επιτροπής Ελέγχου, η οποία:

  • θα είναι επιτροπή του Διοικητικού Συμβουλίου.
  • θα αποτελείται από τα τρία (3) ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
  • Τα μέλη της επιτροπής θα ορισθούν από το Διοικητικό Συμβούλιο αφού διαπιστωθεί η πλήρωση των κριτηρίων και προϋποθέσεων του άρθρου 44 του ν 4449/2017 όπως ισχύει.
  • θα έχει πενταετή θητεία, παρατεινόμενη αυτόματα μέχρι την πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση μετά τη λήξη της θητείας της, η οποία δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να υπερβεί την εξαετία.

    Μετά τα ανωτέρω προτείνονται ως μέλη της Επιτροπής Ελέγχου της εταιρείας τα κάτωθι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα οποία πληρούν όλες τις προϋποθέσεις του νόμου και της Γενικής Συνέλευσης και διαθέτουν αποδεδειγμένα όλα τα ανωτέρω απαιτούμενα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα:
  1. Ιωάννης Λέτσιος του Δημητρίου και της Κατίνας, Οικονομολόγος, που γεννήθηκε το 1961 στην …….., κάτοικο ………. οδός ……….., Ελληνικής ιθαγένειας με Α.Δ.Τ. ……… Αστ. Τμήμα Παλαιού Φαλήρου ΑΦΜ ………….., Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
  2. Περικλής Βασιλόπουλος του Τίτου και της Φωτεινής, επιχειρηματίας, που γεννήθηκε το 1979 στην …………….., κάτοικο ……. οδός …….., Ελληνικής ιθαγένειας με Α.Δ.Τ. ……… Τμήμα Ασφ. .…….. ΑΦΜ …………., Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
  3. Ελευθέριος Κονδύλης του Λάσκαρη και της Ευτυχίας, Οικονομολόγο, που γεννήθηκε το 1953 στο ………., κάτοικο ………… οδός ………., Ελληνικής ιθαγένειας με Α.Δ.Τ. ……… Αστ. Τμήμα ………. ΑΦΜ ………, Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

    Κατόπιν διαλογικής συζήτησης το Διοικητικό Συμβούλιο αποδέχεται ομόφωνα την άνω πρόταση του Προέδρου και ορίζει τα ανωτέρω μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ως μέλη της Επιτροπής Ελέγχου της εταιρείας με πενταετή θητεία, παρατεινόμενη αυτόματα μέχρι την πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση μετά τη λήξη της θητείας της, η οποία δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να υπερβεί την εξαετία.

Τα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου, η οποία αποτελεί επιτροπή του Διοικητικού Συμβουλίου, πληρούν όλες τις προϋποθέσεις του άρθρου 44 του ν. 4449/2017 και του ν. 3016/2002, όπως επίσης και όλα τα κριτήρια ανεξαρτησίας, κατά την έννοια των διατάξεων της παρ. 1 του άρθρου 4 του ν. 3016/2002 και των παρ. 1 και 2 του άρθρου 9 του ν.4706/2020, δεδομένου ότι αυτό προκύπτει από την ίδια την ιδιότητά τους ως ανεξάρτητα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Αναλυτικότερα:

  • Τα ως άνω μέλη είναι σύμφωνα με την έννοια του αρ. 4 του ν. 3016/2002 και των παρ. 1 και 2 του άρθρου 9 του ν.4706/2020, στο σύνολό τους ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
  • Διαθέτουν αποδεδειγμένα στο σύνολό τους επαρκή γνώση στον τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται η Εταιρεία, δεδομένου ότι όλα τα μέλη συμμετέχουν στη διοίκηση της Εταιρείας για μεγάλο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα από την συμμετοχή τους αυτή να έχουν αποκτήσει πλήρη και σαφή εικόνα για τον τρόπο οργάνωσης, διοίκησης και λειτουργίας της Εταιρείας, για τα προϊόντα που εμπορεύεται καθώς και τις υπηρεσίες που παρέχει, και για το επιχειρηματικό μοντέλο και την στρατηγική που ακολουθεί εν γένει, ενώ στο σύνολο της θητείας τους στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, έχουν διατελέσει ταυτόχρονα και μέλη της Επιτροπής Ελέγχου.
  • Το κριτήριο της επαρκούς γνώσης και εμπειρίας στην ελεγκτική ή λογιστική πληρούται αποδεδειγμένα από όλα τα μέλη της Επιτροπής, δεδομένου ότι:
  • Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου θα εκλεγεί από τα μέλη της κατά τη συνεδρίασή της για συγκρότηση σε σώμα και θα έχει την ιδιότητα του ανεξάρτητου, μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την έννοια των σχετικών διατάξεων του ν. 4449/2017 και του ν. 3016/2002.

    Συγκεκριμένα, (α) ο κ. Περικλής Βασιλόπουλος αποτελούσε ήδη μέλος της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας, που είχε εκλεγεί από την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 18ης Ιουνίου 2014, (β) ο κ. Ελευθέριος Κονδύλης αποτελούσε ήδη μέλος της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας, που είχε εκλεγεί από την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 15ης Ιουνίου 2016 και (γ) ο κ. Ιωάννης Λέτσιος αποτελούσε ήδη μέλος της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας, που είχε εκλεγεί από την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 5ης Ιουνίου 2019.

(α) ο κ. Ιωάννης Λέτσιος είναι Πτυχιούχος τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.), κάτοχος ΜΒΑ της ESCEM GRAND ECOLE BUSINESS AND MANAGEMENT (ΓΑΛΛΙΑ), έχοντας διατελέσει ορκωτός ελεγκτής λογιστής επί επταετία, υποδιευθυντής εσωτερικού ελέγχου επίσης επί επταετία και οικονομικός διευθυντής σε μεγάλες επιχειρήσεις επί εικοσιπενταετία.

(β) ο κ. Ελευθέριος Κονδύλης είναι Πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και του συλλόγου εγκεκριμένων Λογιστών Ελλάδος, έχοντας διατελέσει ορκωτός ελεγκτής λογιστής επί τριετία, ενώ στη διάρκεια του τεσσαρακονταετούς εργασιακού του βίου έχει εργασθεί ως βοηθός οικονομικού διευθυντή, ως οικονομικός διευθυντής και ως οικονομικός σύμβουλος σε μεγάλες εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις, και

(γ) ο κ. Περικλής Βασιλόπουλος είναι Απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Βοστόνης, κάτοχος πτυχίου Bsc Διοίκησης Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στα Χρηματοοικονομικά, έχοντας διατελέσει οικονομικό και διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία καταλαμβάνοντας μέχρι και την θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου, ενώ σήμερα είναι Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ημεδαπής επενδυτικής εταιρείας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο παρέχει στην Επιτροπή Ελέγχου, όποτε απαιτηθεί κατά την κρίση της, την αναγκαία χρηματοδότηση για τη λήψη ανεξάρτητων νομικών, λογιστικών ή άλλων συμβουλών.

Κατόπιν αυτών και επειδή δεν υπάρχει άλλο θέμα για συζήτηση, η συνεδρίαση τελειώνει περί ώρα 10.30 π.μ.